Hotel Dukagjini 5*

Pejë
Description
Select Your Room
Room

{{room.title}}

{{type.price_html}}
{{total_rooms}}
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
{{total_price_html}}
Total Price: {{total_price_html}}
Pay now {{pay_now_price_html}}
No room available with your selected date. Please change your search critical
Facilities
  • Pool
  • Spa&Wellness centre
  • Superb fitness centre
  • Flat Tv
  • Cleaning services
  • Internet – Wifi
  • Parking
Hotel Service
  • Breakfast
  • Hotel transport services
  • Laundry Services

Hotel Rules - Policies

Check In
14:00
Check Out
12AM
Hotel Policies
Politikat per femijet.
Fëmijët e çdo moshe janë të mirëpritur. Fëmijët e moshës 3 vjeç e lart konsiderohen të rritur në këtë pronë.
Politikat per krevatet ekstra.
0 - 4 vjec Krevat ekstra -€ 20 per femije, per night Krevat bebesh i nevojshem- Falas 5+ vjec Krevat ekstra i nevojshem- €20 per person, per night Çmimet për shtretër shtesë nuk përfshihen në çmimin total dhe do të duhet të paguhen veçmas gjatë qëndrimit tuaj.
Kafshet
Nuk lejohen!
Show All

What's Nearby

Education
Ethnological Museum Peja (100m)
Diaspora (100m)
Ibrahim Rugova (200m)
Miti (250m)
Adventure Park (1700m)
Park (17km)
MountainProkletije (46km)
Health
Restaurant Dukagjini (50m)
Cafe/barRadiocafe (100m)
Cafe/barShah Club (100m)
Transportation
TrainStacioni Hekurudhor i Pejës (1300m)
TrainStacioni Hekurudhor i Pejës (1300m)
Podgorica Airport (92km)
Pristina International Airport (62km)
WhatsApp