Hotel Park&Spa 5*

Shkup
Description
Select Your Room
Room

{{room.title}}

{{type.price_html}}
{{total_rooms}}
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
{{total_price_html}}
Total Price: {{total_price_html}}
Pay now {{pay_now_price_html}}
No room available with your selected date. Please change your search critical
Property type
 • Hotels
 • Homestays
 • Resorts
Facilities
 • Pool
 • Spa&Wellness centre
 • Superb fitness centre
 • Flat Tv
 • Cleaning services
 • Internet – Wifi
 • Parking
Hotel Service
 • Breakfast
 • Hotel transport services
 • Free luggage deposit
 • Laundry Services
 • Pets welcome

Hotel Rules - Policies

Check In
14:00
Check Out
12AM
Hotel Policies
Politikat e fëmijëve
Fëmijët e çdo moshe janë të mirëpritur. 0 - 2 vjec I nevojshem krevat ekstra - € 10 per femije, per nate I nevojshem krevat bebesh- Falas 3 - 11 vjec Inevojshem krevat bebesh- € 10 per femije, per nate 12+ vjec Inevojshem krevat ekstra-€ 20 per person, per nate Fëmijët e moshës 12 vjeç e lart konsiderohen të rritur në këtë pronë.
Kufizim moshe
Asnjë kufizim moshe Nuk ka kërkesë moshe për check-in
Kafshët shtëpiake
Falas! Kafshët shtëpiake lejohen sipas kërkesës. Nuk ka tarifa shtesë.
Warning❗
Ju lutemi vini re se fëmijët nën 16 vjeç nuk lejohen të përdorin zonën e spa, përfshirë pishinën. Mysafirëve u kërkohet të tregojnë një identifikim me foto dhe kartë krediti gjatë regjistrimit. Ju lutemi vini re se të gjitha kërkesat speciale i nënshtrohen disponueshmërisë dhe mund të aplikohen tarifa shtesë.
Show All

What's Nearby

Education
Park Makedonija (2500m)
City Park (600m)
Museum of Macedonia (850m)
Kale Fortress (900m)
Stone Bridge (1200m)
Macedonia Square (1200m)
Park of The Woman - Freedom-fighter 1 (1500m)
Museum of the City of Skopje (1800m)
Aquapark (2km)
Health
Cafe/barBar Reka (100m)
BRICK Bar (20m)
RestaurantFour (20m)
Transportation
Closest airports Skopje International Airport (17km)
Pristina International Airport 71 km (71km)
TrainСкопје Север (2600m)
TrainŽelezarnica (3m)
WhatsApp