Mali i Zi

Welcome to Mali i Zi

Zbuloni vlerat e Malit të Zi me Selectours, kompaninë më të mirë turistike që përgatit udhëtime me kujdes.

Mali i Zi një vend i bukur me një histori kulturore të pasur. Ai ka male shkëmbore, plazhe të pastër dhe qytete të vjetra.

Eksploroni Gjirin e Kotorit, që është në listën e Vendeve të Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s dhe shikoni peisazhin e bukur në Parkun Kombëtar të Durmitorit. Guidat tona të njohura do t'ju tregojnë gjëra interesante rreth kalendares së gjatë dhe kulturës së pasur të vendit.

Relaksohuni në plazhet e bukura të Budvës dhe shijoni jetën e së përditshmes në këtë qytet bregdetar. Selectours siguron që udhëtimi juaj në Mal të Zi të jetë i paqëndrueshëm dhe i këndshëm duke ju dhënë shërbime të shkëlqyera, transport të rehatshëm dhe zgjedhje vendesh për të qëndruar.

Rezervoni një udhëtim me Selectours sot për të parë vende të bukura në Mal të Zi dhe për të krijuar përvoja që do të qëndrojnë në kujtesën tuaj për gjithë jetën.

Top Experiences in Mali i Zi

Lepushe - Vermosh - Plave - Guci - Vuthaj
Ture në grup

From €65

Ulqin - Budva - Plloce 3 DITE
Ture 3-ditore

From €95

WhatsApp