BLOG

Pushime all inclusive ne Bodrum
Pushime all inclusive ne Bodrum

Bodrumi, nje qytet piktoresk dhe bregdetar ne Turqine jugperendimor, ka nje histori te pasur dhe bukuri mahnitese natyrore. 

Meposhte do te gjeni disa aspekte kryesore qe u duhet te dini mbi Bodrumin.

1. Rendesia historike 

2. Zona bregdetare

3. Vizita e bregdetit me jaht ose traget

4. Jeta e nates dhe argetimi 

5. Pazaret e Bodrumit

6. Kultura dhe arti

Ne pergjithesi, Bodrumi ofron nje histori unike, bukuri natyrore duke e bere nje destinacion ne gjirin e Aegean te Turqise, qe duhet vizituar patjeter.

 

 

WhatsApp