BLOG

5 fakte interesante per Stambollin!
5 fakte interesante per Stambollin!

Asnië udhëtim në Turqi nuk është i plotë pa nië vizitë në qytetin e Stambollit një nga qytetet më të mëdha. Këtu janë disa nga fakte interesante për Stambollin: Stambolli eshte i vetmi qytet transkontinental ne te gjithe boten. Pazari i Madh eshte nje nga...

Korçë-Voskopojë-Drilon  Guide Ditore
Korçë-Voskopojë-Drilon Guide Ditore

Korçë-Voskopojë-Drilon 1500 Leke/PUdhetim 1 ditor🔺Data: 5, 12, 19, 26 Nentor                 3, 10,17 Dhjetor🚍Nisje nga Tirana      Durresi ( Kosto ekstra 5 Euro) SMS ose WhatsApp, ose...

Top spotet ne Dubrovnik !
Top spotet ne Dubrovnik !

Dubrovnik ofron shumë spotet të bukura për të eksploruar. Në Qytetin e Vjetër, muret e qytetit ofrojnë pamje të mrekullueshme të detit dhe qytetit. 🏰🌊   Paketa e udhëtimit 3 ditor në Dubrovnik(115 EUR personi) 🚌🗓️Çdo fundjavë: Mars : 22-24...

Showing 1 - 3 of 3
WhatsApp