BLOG

Antalia 7 Dite Ultra/All inclusive 510€/P
Antalia 7 Dite Ultra/All inclusive 510€/P

Antalia 7 Dite Ultra/All inclusive 510€/P

   

 

Data 5-11 Korrik

 

Throne Beach Resort & Spa 5* 510€/P

Grand Miramor 5* 600€/P

Altris Delux Hotel & Spa 5* 675€/P

Armella Hill Hotel & Spa 5* 690€/P

Golden Lotus 4* 730€/P

Amara Family Resort 5* 795€/P

Sealife Buket Resort & Spa 5* 820€/P

Crystal Admiral Resort Suites & Spa 5* 930€/P

MyLome Luxury Resort 5* 995€/P

Granda Luxury Okurcalar 5* 1059€/P

 

Data 4-10 Qershor 7 Dite

 

Resortet:

Galaxy Beach Resort 4* 399€/P

Throne Beach Resort & Spa 5* 449€/P

SeaLife Kemer Resort 5* 589€/P

Side Crown Sunshine Hotel 5* 609€/P

Sensitive Resort & Spa 5* 659€/P

Blue Marlin Deluxe Resort & Spa 5* 699€/P

Crystal Admiral Resort Suites & Spa 5*719€/P

Luna Blanca Resort & Spa 5* 789€/P

HaydarPasha Palace Hotel 5* 829€/P

Rixus Premium Tekirova 5* 1269

 

Ne cmim perfshihet:

1. Bileta vajtje-ardhje

2. Bagazhe 20kg

3. Akomodimi ne hotel

4. Ultra/All Inclusive

5. Transferta Aeroport Resort dhe anasjelltas.

6. Taksat Aeroportuale

 

   !!Vini Re !
  Cmimet jane promocionale dhe eshte aplikuar tashme nje ulje 40% nga cmimi standart!
  Keto oferta jane te limituara dhe te vlefshme deri ne daten 29 Shkurt!
Na kontaktoni ne whatsapp te butoni poshte ne te djathte per info te metejshme!

 

 

 

 

 

WhatsApp