BLOG

Si te zgjidhni destinacionin e duhur te pushimeve?
Si te zgjidhni destinacionin e duhur te pushimeve?

Pyetjet qe duhet te ja drejtoni vetes per te zgjedhur destinacionin e duhur te pushimeve.

 

1. Sa dite do qendroni?

 • Udhetim ditor
 • Udhetim 2 ditor
 • Udhetim 3 ose me shume ditor

 

2. Me ke do udhetoni?

 • Vetem
 • Cift
 • Me familjen
 • Me shoqerine

 

3. Cfare lloj udhetimi deshironi?

 • Aventure
 • Relaksues
 • Edukativ
 • Kulturor

 

4. Cfare stine i pershtatet stilit tuaj?

 • Pranvera
 • Vera 
 • Vjeshta
 • Dimri

 

5. Pushime cilesore apo sasiore?

 • Cilesore - Njerezit qe synojne te vizitojne vetem vendet kryesore per te plotesuar pritjet e tyre per kenaqesine e udhetimit.
 • Sasiore - Njerezit qe duan te dalin nga rutina dhe deshirojne te kalojne nje kohe te gjate me pushime, ku perfshijne shume vende per t'u vizituar si dhe shume aktivitete.

 

6. Do udhetoni jashte apo brenda vendit?

 • Shqiperi
 • Jashte shtetit

 

7. Cili eshte buxheti juaj?

 • Planifikoni buxhetin tuaj
 • Investoni kohe duke kerkuar per buxhetin qe ju duhet per restorante, hotele, argetime etj.
 • Mendoni nese do beni pushime luksoze ose normale

 

8. Kur eshte koha me e mire per te udhetuar per tipin qe keni?

 • Dite jave
 • Fundjave
 • Periudhe festash

WhatsApp